9 okt

06.51 Rapport senare under dagen för de intreserade

15.00 Ja då va de rapport från tävling i Vansbro.

Trishia….orutinerad men fin. Andra MsvB starten blev en B4. Kändes fin på framridningen. KOm in ,parkerade i hörn…låtsades baja…. betedde sej. Fick startsignal. Fatta galopp ,vände rätt upp….tvärstanna 2 meter in på medellinjen. Vägra gå. Fick trixa bort henne o börja om. 4 på inridingen och minus 2.

Red m pulserande ben genom programm på 66% med 7 på alla byten. Nytt underlag,stumt o tungt tycker många.

Oplacerad ,tre på 66% vilket oxå blev seger%.

Dag två en MsvB5 och kval till MsvA.

Nyklippt,snålblåst,lite regn…tokig. Red fram och peta till med spö när vi galoppa….sköt iväg i rodeo. Var stensäker på jag skulle flyga av men på nåt sätt var jag kvar.Stingslig för blåsten,knäppte av ,kröp ihop o allmänt creepy.

Jag var nästa och när vi vänta utanför manegen backa hon omkring…. usch. Ruska på huvet. Insläppt…skritta in,på långsidan tvärkasta hon sej så jag fick hålla runt halsen,knöla nere vid domaren,stod still… tänkte utgå innan jag börja. Ärligt.

MEN så fick jag startsignal. Det får bära eller brista. Vände rätt upp….. kontrollera ej, lätta i handen o red. 7.5…red BARA fram,inte en grej hände. 7.5 på serien,ngn grej stod de givetvis hastigt på men va fasen!! 66.8% och kvalad. Vann till råga på  allt.

Där ser man ….detta tjat om att”Jag hade en bra känsla på framridningen….. eller rent allmänt ”känsla”    är inte relevant. Det är därinne det ska hända. Man kan uppenbarligen vända en mindre katastrof med skakande knän till att RIDA.

Alla ska ta med sig de till framridningen och ridningen på banan. Funkar-funkar inte. Jag ville INTE gå in på tävlingsbanan. Så ”kändes” de.

Nåja. Sett ikapp Vikings och är väldigt ledsen. Ragnar måste nu va död. Torterad och kastad till ormar som högg han friskt. FAAAAAAAN.Ragnar………Dret.

Nu Filipstad. Mer nytt i morron.Vansbro