29 mars

06.44  Gymmat lite. Tänker på mormor….skulle ha varit väldigt gammal. När jag tänker på min mormor så tänker jag lukta gott. Hon luktade gott av sej själv liksom. Inte parfym utan nåt annat. Bland de snällaste människor jag träffat eller kanske den snällaste? svårt o definiera.

Kändes alltid skönt o vara där. Nån slags frizon.

Idag ge ge hästar mat och sedan in för röntgen. Hem o rida. Skall smyga igång projekt vårstädning oxå.Både ute i stallarna och inne. Inne kräver två dagars ledigt från de mesta.

15.36 Njae det blev ingen vårstäd. Hade glömt att jag tog fram fryst älgfärs i morse. Dessutom köpte två kilo nötfärs. Lagade till allt. Olika biffar efter olika önskemål. Puh nu står de sista i ugnen.

Ridit två. Den nya jobbas med att bli rund i sin form….får rida utan sporrar. Har haft runda ponnysporrar på och får skav av ”inget”. Inte så jag sitter o hackar men tydligen behövs de inte mkt. Har en känsla av att stora hästar  med lite för små ryttare får lättare skav. Har en teori om att skänkel hamnar där de finns känsligare skinn.?!

Red en vit försäljningshäst på 13 år. Kommer o bli fin!!!Vacker och fina bakben. Snäll.

SNart iväg till Fiipstad.