28 mars

Macel07.00 Mer surf köpt….glömmer varje gång hur jag ska göra = tar tid.

I morron mormors födelsedag. Världens bästa …

Vaknade 02.00…..typ en hundradels sekund efter jag slår upp ögon så rå-tänker jag på ett av alla större problem jag har. Fram o tebax ,kan inte släppa. Behöver piller eller TV helt enkelt. Väljer mer hälsosamt TV. Judge Judy 02.30  somnade till slut.

Inte undra på man har krångligt med sömn o detta. Känns som ett larm är påslaget hela tiden. Ju mer jag gör ju mindre tänker jag på grejerna. Är en del problem modell större faktiskt. EN del har jag delgett en del kanske inte.

Mycket pengar mycket känslor inblandade. Usch för faan.

Idag rida och stall,två lektioner som spretar. Ev en ommöblering i TV rum.

Ska hålla mej från att tävla den nya tills den är bra på tygeln. Känns som en bra ide.

Eventuellt ska jag börja vara sadelåterförsäljare. Jag får en sadel idag att prova. Ska bli spännande. Lite så som jag gillar. Nära hästen m djup sits.

19.02 Bra dag . Ridit två hästar,haft två lektioner ,en härlig praktikant här.Fixat lite med tävlingarna framöver.

I morron in o göra bukkärlsröntgen. Ligger tydligen i släkten och pappa gick bort i detta,försvagad aorta.. Det känns som en bra ide o kolla..

Sedan rida och till Filipstad