10 dec

matenDetta käkade några dock inte jag. Jag åt sallad,kompenserade detta med en Kanelbulle för 1 minut sedan

06.00 Nu stallarbete. Trevlig Domarmiddag i går!!

Spekulanter på ingång. Sura kanske för de gått upp tidigt? Hahahahah.

Liam vann Idol. Bra eller dåligt för han? Gött iallafall. Att en personlig ( jag menar artist m personlighet l-en del är plastiga men sjunger bra)människa vann för en gång skull o inte bara en stor röst.

14.43 Idag har de rullat på. Stall klart 8.00!!! Spekulanter,Carro här o hjälpte till.  Nya spekulanter 13. Gått bra. Nu käkat lunch. Ska bada tror jag.

22.30 Jodå,bada ,somna till ,så skönt. Handlade ,fodrade. Titta ut ett nytt recept Glasnudelsallad m biff till Lars o tonfisk till mej. Mkt grönsaker och en dressing på lime,ingefära,chili,vitlök o honumg. Väldigt gott och ammourlunda.

I morron stall på morron