9 dec

14719313_240845533014270_6905700627578355712_n15.00 Sitter i telefonkö. Drygt. Idag va de middag. Tror inte jag mäktar med att gå tyvärr. Bitter o trött eller vad man nu ska säga.

Bra riddag idag. Spekulanter 8.30 i morronbitti. Inget direkt festande då….Ledsen,varför ? Ja de kan man fråga sej. Jag har sista dagarna analyserat varför. Ibland kan må sämre av ekonomiska problem,viktproblem eller va de nu kan vara. En röd tråd för mej är Besvikelser. Orkar inte. Man bygger upp förhoppningar och blir besviken…igen o igen. Föremålen kan växla och det är detta mellanläget som är de tärande . Att man blir trött på sig själv och ens eviga tro på bot & bättring eller va de kan va. Man kan säga att ”man aldrig lär sig” Man kanske egentligen inte vill lära sej? Tron på människan och att lyckan vänder med allt annat…..

Alla har vi väl otur o motgångar och anser inte mej själv ,vara den mest lätt-ruckade människan utan ser mej faktiskt som rätt tålig.

Men i ett skov av total trötthet förstoras saker upp….eller gör de det? Man kanske inte har så mkt motståndskraft?Hanteringsförmåga.? Inte vet jag. Men jag har absolut ingen lust eller glädje med nåt. Ledsamt. Jo att baka….blivit bra på de oxå.

Jag undrar vad jag skulle säga till mej själv om jag vore min egen teraput….Jo rensa,sortera i din tanke och ta bort energitjuveri och fokusera på bra osv…. Gör listor .

Nu 50 min i kö……ORKA.