29 maj

06.50 Gymmat,nu stall.

Frågan är den,sociala medier…..det man skriver eller inte skriver,hur sant är de?

Om jag skriver att jag mördat en människa o gömt henne i skogen under en sten kommer jag då o bli anklagad för mord? Jag kanske tycker om att hitta på saker att skriva om? Jag kanske skrev fel?

Vad är sanningen i de man skriver? Är jag (eller alla) förväntad att alltid säga/skriva rätt o sant?? Andra som läser uppfattar de man skriver och kanske med all rätt bildar sig en egen uppfattning utifrån skrivet.

Som när Gösta Ekman sitter på restaurangen och inte får nån som passar upp? Han säger högt att ”Han äter barn till frukost”. Hade de varit skäl nog att anmäla?

Ibland ,i sociala medier,tas saker ur sitt sammanhang . Man är rätt idiotisk som överhuvudtaget skriver nåt eftersom mediet självt blir vapnet så att säga. Man blockar,tar bort-gör sina egna sanningar utifrån vad som skrivs mer än att man pratar med varandra.

Det är väl nåt man får leva med kanske? Eller välja bort.Jag har flertalet gånger fått ”mina texter” tolkade i sak och fått konsekvenser därefter. Att man aldrig lär sej?

21.10 Alla sover, jag har redan sovit. Puh.

Kalaset flöt på bra m korvgrillning,glass. Brännboll,pilkastning och fotboll samt kurrgömma.

Jag var med,tror jag sträckt mej i rövmuskel av en rusch i brännboll.

Lagade kassler m jordnötter banan o grädde till de som äter.

I morron riddag m filmning