27-28 maj

06.30 Ja i går va de fredag. Kommer väl ihåg drömmen jag hade, den var som följer:

Jag står m en bekant nere vid ridhuset. Det kommer ett sånt där flygplan som nuddade huvudena när vi red. Ett sånt kommer o kör över gården. Det ska åka runt vårt hus,nära och jag tänker : Det går inte…….. vingen tar i och planet svänger tätt runt huset och liksom snittar de på mitten.

Huset rasar givetvis och jag tänker: Varför inte? Tar upp mobilen och fotar eländet.Birk kommer o skriker att katten är naken… Konstig dröm

Igår red jag och var hemma . Birk lagade Tacomys som det sig bör på kvällen.

Idag ska jag ha två lektioner och rida. Fortsätta planering över sommar.

22.00 Läggdags. I princip alla ridna idag.Tore SÅ på trycket. Han är som ett x2000…men snäll. Underbart väder

Lite städat. Nu taggar vi för kalas för Birk på em i morron. Stallet ska vara klart till lunch