27 maj

05.40 Fikar. Hemkom 16.00 efter tre härliga dagar i Kimstad i bästa sällskap. Åkte tidigt fredag , jag hann rida Festus!!! och började dömandet 12. Dömde till kväll och sedan hittade vi till hotellet som domarna va inkvarterade på. Enkelt men väldigt trevligt. Eller enkelt?? vad menar man då. ? De va egentligen perfekt.

Började 8 lördag så de blev en tidig kväll. Jag va i gymmet 06.00 och de va skönt. Dömde hela lördagen och var klara lite tidigare än domarteam två så att säga. Vi inväntade genom att ta en sightseeing promenerandes i nån timme.

Mötte upp för middag och ett tidigt avslut på den för samma visa söndag ,började döma 8. Vi hade en kort dag så vi lunchade på plats och var hemma redan 16.

Kimstad och Dressyrhoppet….vilket gäng!!! Vilken anda. Helt otroliga.

Hemma hade Lars städat köket o hallen!!!! Krävs en hel radda utropstecken , aldrig hänt? Tror inte. Han var häpen över att de låg vantar o mössor i lådor i hallen….så de hade han minsann plockat undan. Lite gulligt faktiskt.

Birk och Lars grattade med rosa rosor och nitlotter hahahaha. Tänk om man skulle skrapa fram en högvinst…vilken jädra grej de vore.

Idag ska jag till hjärt-mottagningen. 9.30. Min fråga, varför högt ,speciellt undertryck nr jag sover. Med tillhörande rejäl huvudvärk.

Sedan blir de att rida alla hästar på em. Strömsholm i morron och träna.