28 maj

06.00 Fikar. Nyss bevittnat hur katten knaprat i sej en stor sork på trappen. Får man se sej för …ligger väl nån inte så god del kvar.

Igår var de lasarettet. Ultraljud mm hjärtat. Nu va de avklarat. Hon jämförde med sista gången jag var där om nåt hade ändrats pga trycket men inte. Alla prov bra. Mitt ( speciellt) nattproblem kan nu endast va psykiskt. Hahahahh nej de sa hon inte. Klart man kan få huvudvärk av undertryck men som alltid : va är hönan o va är ägget.

Skriver remiss till neurologen. De är ju sovandet som är jobbigast. Nog om detta,

På vägen hem gjorde jag en nöd-handling på Mossbergs, handlade mjölk o nåt mer. Tebax i bil…men stannade till vid uteväxter. Jag har 2 urnor som är tomma så jag hoppade ur, tog två 6 pack med Petunior och gick in o betalade. De blev lite över och köpte då en trisslott. Den satte jag i munnen då händer bar pengar o blommor.

Gick till bilen och skulle öppna dörrn……Hahahah fel bil. En vit bil som stod där som jag stod vid första parkeringen. Satt en gubbe i. De blev verkligen komiskt.

Hem och red alla tre . Gick helt ok. Fick ställa in Strömsholm idag pga lite ”saker o ta tag i här hemma” SYnd som faan men orka inte dels koncentrera mej och inte heller back up i stallet.

Bokat två nya datum.

Idag greja här hemma. Planering. I morron en tur till Karlstad. I helgen dömningar Vallentuna.

Mina potatisar tittar upp mina lökar( haha) tittar upp (beror på vilka). ETtåringar ska iväg på bete..de är oxå ett projekt.

HALLÅÅÅ Lite förslag på vad vi ska ta upp i Strandad ANka…. jättekul om Ni alla är med med ideer osv… Skicka gärna PM på Facebook eller liknande