13 feb

05.54 Fikar. Idag behöver jag em för mig själv. Saker o sortera upp. SKa rida o greja fm

Igår gick hästarna rätt bra. Tänkte på reaktion…han är en liten segis . När han närmar sig helt fantastisk närmar vi oss oxå brinner i huvet. Har inte kommit så jag kan förvalta de ännu. Hoppas ju förstås. Festus r lite tvärsom ist för lat alltför på som oxå de har sina fördelar.

Behöver fixa midsommarproppen. SKulle vilja göra de bra utan hets-skrivning…jag kan va så impulsiv o slarvig. Men jag vill o de får man va stolt över.

Tränare/domare etc…. alla vi med licens och utbildning inom SVenska ridsportförbundet, det är ett gäng. Undrar om de kallas ett jobb eller kanske bara licens att utöva? Man praktiserar som domare ? inte jobbar?? Agerar domare?

OM de skulle varit ett jobb hade de varit jättekonstigt.

I morron blir de Festus på Strömsholm. Nya vinterdäck och fixad framvagn så ska de väl gå bra. Så spännande.

Det där med att ordna kurs hemma för nån extern tränare är inte bara roligt utan ett deltidsjobb uppe på de andra jobbet. Pratade lite på clinicen med andra tränare som gjorde så. Det är ju oftast inte tränaren själv som är jobbet(brukar vara väldigt ödmjuka) utan deltagare.

Fråga: SKa vi ta hit X på kurs??? JAAAAA skiriker många MEN vill inte ha en fast plats. OK vi behöver vara ex 8 fasta o fylla på med fler. Så man har en bas o planera utifrån.

Nej du själv och en till kanske? resten 15 st vill inte vara fast. Planering. ? Att den som har kursen dessutom ska stå med kaffe/middag/lunch etc….. Inte bara kostnaden som man kan ta ut för utan jobbet och passet.

Skriver detta just för vi snacka om de. Tänker inte på nåt specifikt. Minns på Hammarö för 100 år sedan , jag hade varit på kurs på västkusten för Schönneman och ville ta han till Hammarö. Sagt o gjort. Vi va då typ 10 fasta som vid varje krångel fick själva ansvara för ersättare mm. Blev vi färre ex vis 8 va vi överens om att de 8 som va kvar delade på de uteblivnas kostnad(vid sent avhopp)

Samantha