3 dec

05.15 Fikar. Huvudvärk. Usch …ibland är de jobbigare att ha hästar eller djur överhuvetaget. Börjar med att säga Ingen dött.

Är med mor på en trevlig Alsters Julmarknad. Handlar påvägen hem och Birk ska fixa Tacos. Stannar till i stall för fodring. Kanske tur i den oturen att jag fodrade? då man ser mönster som inte stämmer.

Festus helt torvig av allt rullande…skrapat i box och inte rört insläppsmaten. Gick med han….lade betfor i blöt…osv…fodrade de andra …promenerade….gick in o åt de Birk fixat. Ringde distriktet o ”förvarnade” på nåt vis.Sa jag ville avvakta…Proceduren upprepades och när Festus 22.00 inte va speciellt mkt bättre ringde jag och blev sedan uppringd av veterinär. Festus ingen temp…..tarmljud fanns hade bajsat under kvällen om än mindre….Såg allmänt smärtpåverkad ut. Veterinär kom 22.30 Kollade lite. AVstod slangning då de inte va akut/akut. och de rörde sej lite i magen. fick 3 sprutor med blandat innehåll. Gick igen…..

Fyllde krubba med blöttblött betfor. La mej 00.15. Vaknade 04.00 Huvudvärk och den där känslan: Lever han??? Man föreställer sej hur de kommer bli när man hittar hästen död….Usch. Ska ju åka halv sex till Vara.

Gick upp..klädde mej och förberedde soppan jag fixade igår kväll. Broccolisoppa i min nya mattermos.

Kunde inte hålla mej utan åkte till stallet o han stod upp!!!Boxunderlaget inte uppkrafsat…..betfor slut. Puh.

Nu sveper jag kaffet o sätter mej i bilen. 10 lektioner i kylan kunde varit värre alltså. Om de gått illa.

.