2 dec

05.47 Fikar. Har sorterat kak/godis lådor som ska ut till de som beställt. Härligt morronarbete. Ska strax ut i stallet då de ska fodras/mockas och släppas ut-i omvänd ordning förstås. Åka mor ALsters Julmarknad o hjälpa mor under denna dag.

Blir spännande.

Igår kom jag hem vid 18.30 efter en eftermiddag m träningar utomsocknes så att säga. Red hemma på fm och Odi den lille spjuvern fixade 4 rena byten. Fick snurr på sprången innan byten med en övning ”studs” med bommar. Inte över bom utan fick lite mer snärt. Så spännande.

Iogurte o Festus reds oxå. Fernis hjälpte med Junior.

Idag o i morron inget ridande. Hinner inte. 05.30 avresa till Vara i morron bitti.

Man kanske ska sluta rida o träna ??? Detta med Helgestrand??Alltså. Undrar vart detta tar vägen och VEM som sätter en norm för hur man ska/får rida??? Sluta sälja vackra diamantförsedda spön???

Kom på varför dressyren är mer åtsatt…. tror. Hoppar man 1.60 felfritt o snabbt vinner man . Gör du fina serier o ökningar/passage kanske du inte vinner….man kan klämma ur mer ur hästen. Man kan va på gränsen till explosion …extrem mekanik osv…. det är nog de??