1 sep

06.02 Fikar . Nu är de höst på riktigt. September. De får gärna vara september länge o sedan april. Hahah när jag red fälttävlan var de ett bra knep att visualisera terrängen när man hade gått den. Man såg sig själv rida på varje hinder osv.Så man redan hade gjort de . I tanken. Gör samma med dressyren .

Ex vis när man lägger sej o ska sova. Ofta så här: Jag kommer aldrig att somna för ur soffans hörn känner jag mej inte trött precis när jag lägger mej. Tänker då jag ska visualisera programmet jag ska tävla. Har gjort så hela veckan. Intermediare II…… Tyvärr har jag kommit till första travslutan sedan har jag somnat uppenbarligen.. hahahaha Får liksom inte rida klart . Lite kul faktiskt.

Jo jag anmälde som sagt. Rider för att trassla till 62% vilket vore kul. Gör allt på träningen men har aldrig funkat på tävling. Jo en gång Int A tror j ag….fick 64%. Sedan har jag legat rätt bra i trav/passage delen . t.om uppåt 66% men fått nån strul etta o annat skit . På t igen.

Efter denna helg blir de tre domarhelger.

Carro fick upp ett ”minne” på Facebook för tre år sedan gick Iogurte LB1 på 66.2%. Att på tre år komma till Int II ( nästan GP) är de o va stolt eller skämmigt?? Man måste ju kunna lära hästen saker under tiden den givetvis ska bli starkare. Jag är medveten om att kvaliten skall höjas. De är inte heller en gångartskanon som får lite halvgratis 8 på ökningar-skritter osv. Bara ökad skritt ex vis koeff 2. På tre domare är skillnade mellan en 6 och en 8 att få 36 p eller 48 p rätt mkt i slutändan.

Kommer ihåg Actor som hade en svag skritt. När han gick dessa klasser o fick på piaff/passage -7 och en annan fick 5. Så skrittade vi och fick tvärsom. dvs jag 5 på skritten och den andra 8. Då slog den mej direkt då de va koeff på skritten men inte på P/P. Sånt är livet.

Igår red jag Iogurte….lätt pass. Ska idag träna för Johan på Eq.

Lagade en svingod potatisgratäng. Gjorde en laxsida i ugnen. Stekte kött.

Gick med trimmern och klippte gräset. De va så fint väder …. skönt.

Idag kommer hovis o sätter på sko på Festus. Håller tummarna för denna sega böld.

Hann inte städa hallen här uppe . Ligger på listan. MEN vi ska rensa ur ett förråd(gamla hönshus) för att förvara ved i. Det blir oxå ett projekt. För kröppen.