31 aug

05.38 Fikar. Vakna före fem. Hundarna är för roliga. Alltid vänner mer eller mindre….MEN när vi sover, kommer Pelle på samma sida som Skrutt(när Skrutt ligger under täcket hos mej blir de ett riktigt väsen. )

Pelle ligger ju hos Birk när Birk är hemma men nu är han ju lite vilsen så att säga. Så under täcket men en på varjesida blir bra.

Igår red jag Iogurte. Fick vara inne då utebanan va hård. Skall harvas idag. Kändes sådär.Ska idag rida igenom programmet en gång. Som är på lördag

Kapade lite ved. Har ingenstans att lägga de längre. Trökigt o ha de på backen för de är så jobbigt o plocka upp o lägga i säck.

Mor kom vid 9 och vi åkte på fyrhjulingen dit vi va för nåt år sedan för lingonplock. Herregud va lingon. Två stora hinkar fulla. Får ta mer nästa vecka. En kasse Kantareller kom med på vägen hem. Såg dem från vägen.. Kul.

Mor tar med sej lingon för sylt. Har börjat plocka trädet med plommon. Är SÅ mkt. Ska göra saft. De enda som går åt här hemma.

Städade klart kök och tog även Birks rum. Visst han städar de själv men va lite sugen.

Hjälpte Signe på ponnyn. Min enda ponnyelev. Sitter som ett smäck .bra inställning. Spännande.

Idag ska jag rida Iogurte på morron och sedan ärende till Molkom. Har några samtal att göra.

ALltså morsan…86 år. De va jobbigt sa hon. Mmmm eller hur. Då hon inte orka stå på knä eller huka så stod hon med huvet nere i marken med krökt rygg. Jag satte mej ner för de är jobbigt att stå. Hukad.

Men jättekul att göra nåt tillsammans och dessutom utomhus.