8 aug

05.51 Fikar. Vakna 4 med rejäl huvudvärk. Man kan då tänka att man kunde lika gärna haft en rejäl kväll när man ändå känner så men de va sova i soffan även denna. Hahah Kommer med all säkerhet vara borta på morron.

Igår red jag Iogurte rätt bra och starta upp Festus som vilat 2 v. Snäll men stel. Hade en träing och fick sedan åka till stan med mobilen. Köptes på El -Giganten. Har stört mej på stället förut. Jag är inte speciellt klagig när jag köper nåt men där har jag inte fått nån känsla av att de vill hjälpa . S denna mobil va sista köpet där. Mobilen…. jag är oväntat noggrann med den . För o va jag. Vart den läggs o hur.

Den börja låta vid laddning. Just en dagen hade jag knappt varit ute. Fukt i hålet(hahahahahah)skulle inte tro de.

När jag kom till supporten på affären så tog han den ,gick bakom o kolla. Kom tillbaka och hade fotat hur de såg ut i hålet(vem vill veta???) Jo de hade blivit skadat. Inget o göra åt…jo de kunde ta in den på lagning osv…. de orkar jag inte sa jag. Det är inte möjligt att de har blivit så här. Har ni trådlösa laddare??

Han tog mej till en försäljare. Fick bli en sådan. Killen (försäljaren) var trevlig , fixade de som behövdes och skulle skriva kvitto. Bad om mitt personnummer……. han skrev.

Sedan säger han …ursäkta jag menar telefonnummer…sa jag personnummer??? Ja du sa personnummer…killen bredvid skrattade … Jag sa du tänkte väl stöta på mej eller hur sa jag….

Jag hade mysbyxor,,,en gammal brun jacka….ridskor…..extremt ful i håret med stänkt av falu rödfärg.

Det är en annan aspekt: korkat o se ut så o klaga på nåt. Bättre o se ut som en kontorsråtta. man är förhandsdömd. Finns ju t.om exempel på folk som går in i ex visbilaffär o får ingen hjälp om de ser för sjaskiga ut.

Iväg o köper färg. Stuvbutiken får man hjälp om man ser ut som jag gjorde.

Hem o målade klart hönshusdelen och en bit in på ladan. Ska se om regnet håller sej borta så kör jag lite idag oxå.

Gick sedan med trimmern ,ändå ut till postlådan. Vispa ihop en ugnspannkaka som sattes i ugn.

Te med hård macka(stor) till kvällen. Engelsk deckare och natta kl 21.45