7 aug

05.43 Fikar. Mobilen på laddning i lastbilen som står utanför. Bökigt. Inte bara ringandet utan mobilt ID o allt de där andra.

Ska åka till stan efter lunch o försöka få hjälp med detta. När laddkabel sticks in så varnar den för fukt. MEN jag har inte tappat den i nåt…inte haft den i regn…inte ridit…inte gjort nåt just den dagen.

Igår målade jag gaveln på ladan som fått nytt tak. Nu vill jag måla allt. Synd att de blev regndagar men jag kanske hinner emellan skurarna.

Jag tog stallet på morron och red även Iogurte. Gick fint. Idag skall Festus igång .

Jag undrar oxå om de är idag de ska dräktighetskollas . Tre ston. Får ringa direkt på morron. Några ska skos dessutom så de finns o göra denna dag oxå. Speciellt när de inte står i stallet utan går ute.

Vallentuna i helgen. Funderar på att åka lör morron. Blir vid 05 men är ju uppe då iallafall. Får fundera.

Idag kommer troligen alla avgifter för vår tävling. Det kostar o ha tävling ,inte bara domare utan alla andra som ska ha en bit av kakan. Equipe…ridsportförbundet mm