11 juli

05.48 Fikar. När man berättar vad man gör är de inte alltid i ett syfte att va duktig. Det kan va jobbigt på fler än ett plan att vara just ”duktig”. ATt inte kunna landa i att inte. De är oxå ett problem men så finns de problem o de finns problem.

Dagen i går ett exempel. Jag tar de. Jag tyckte jag va lite overksam.

Ställer fram de som går att ställa fram till de övernattande 2. Frukost alltså. Går ut i stall 6.30 . Hästar ut. Mocka 2 …red Festus. Klar 8.15 med han och fortsatte mockning. De ridande kommer ut… en börjar rida. Har två lektioner. Kommer en till som ska rida egen häst. Klar där 12. En del hästar in till lunch andra lunch ute.

Kursarna åker. Jag kommer in 13 och ska äta brunch. Stör mej på köksfönster. Har hämtat en massa gamla glasflaskor jag tvättat ….de står där mitt i allt blombös och fönstret smutsigt. Bestämmer mej för att placera bort flaskor så länge. Tänkt köpa en hylla.

Sätter om 2 växter…ställer ut en. Tvättar fönster. Fixar till. Nöjd. Nu kan jag äta. 2 ägg två mackor,,tomat. Förgräddar två pajskal jag gjorde igår, kokar lite på broccoli som ska vara i.

Gör fyllniingen klar när jag ändå sitter där o äter. Broccoli,spenat ,lök ,tomar….ost….äggstanning….. in i ugn.

Kollar på Falsterbo . Lektion 16. Går ut 15.30. Har träning. Temperaturen i manegen 31 grader. Inga broms dock och nyvattnat.

Klar strax efter 5. Går upp mot hus …där ser jag två soppåsar herrarna glömt ta med(de brukar vara deras jobb) Tar dem …….går ner till vägen o soptunnan. Just de , vattna blommor runt stall o bana. Gör de. Går ner igen. Vattnar blommor ute runt huset. Kommer in vid 18.

Jag duschar…. värmer på pajen o sätter mej i soffan. Äter. Kl är nu 19 och ett sting av dåligt samvete för jag varit overksam kommer över mej. Löjligt? Ja så ini helvete löjligt. Ibland ka jag tänka …jag lägger mej i solstolen i myggnätstältet. Går nästan inte. eller de gör de inte. för jag gör inte.

Bra egenskap men en jobbig en oxå. Såg sista avsnittet på Happy Valley. Så synd de är slut

Gillar dock att göra saker. Festus gick rätt bra.

Idag ska jag rida alla 3. Så tidigt som möjligt. .