5 juli

05.33 Fikar. De va ett tag sedan jag vakna m huvudvärk. Idag va de dags. Men man är ju rutinerad.

Igår gick alla tre hästarna bra. Korta pass med hög fokus. Kul. Idag ska alla gå för Johan . Nån lektion här hemma. På em blev de ett jädra shå när hästar skulle in i blåsten. De är de värsta …blåst. att hästar ska reagera så på de.

En av fjordingarna hämtades och hade en visning på fina Lo.

Idag är de en träning redan 8 och sedan trodde jag att jag skulle till mor o hämta grejer men de var ett möte m folkuniversitetet på ”fm” jag hade sagt JA till den diffusa tiden när den bokades för jag visste inte bättre. Vi får se. Kontorsråttorna ska väl först till jobbet…..titta i dator ….fika o sedan åka på möte så jag gissar vid 10.

Får organisera detta med ”läger” oxå. De jag skrev passar inte riktigt och tror de va nån anmäld.

Spishällen sprucken. ”nån” har nog slagit i nåt i kanten för jag hörde ljudet av spricka när jag ställde en gryta på. Tänkte inte så mkt på de men sedan gick sprickan upp liksom och en dec bit kunde tas bort. Inte bra . Kostar runt 5000:- Känns precis som en sån grej man vill köpa ….men visserligen anvvänder jag spisen mkt. Tror man kan skjuta på de lite…..