4 juli

06.01 Fikar. Några personers nationaldag. Kul. Igår va ju hela dagen styrd av mitt tandläkarbesök kl 14. Saker ställdes t.om in för de blev krångligt med parkerandet osv. Jag tog stallet på morron , red två hästar. Hade en ridning ,in och åt en stor lunch eftersom jag sedan skulle vara bedövad.

Åkte till stan..parkerade inne i Duvanhuset. Gick till tandläkaren som ligger mitt emot Fontana Di Trevi typ. Upp några trappor. In o satte mej. 2 pers i väntrum. SKumt då de är en liten mottagning.

Kollade i mobilen eter nåt meddelande. Ja hittade . De va 3 men aug. Men orka de!!!! Tebax till bilen , handlade på vägen hem. STannade bilen vid stall, tog lastbil som va laddad med Midsommarmöbler och åkte direkt till Kerstin med dessa. De va tanken först minus tandläkaren som jag ”kom på ” i sista sekund.

Nu är de tillbaka. Skönt. Till mor o kolla i ett uthus som ska rivas. Såg några grejer jag vill ha. Fikade o åkte till stallet. Fodrade och mockade.

Ont i huvet …kändes som blodtryck men batterier slut i apparaten så de fick va en fundering.

Hade köpt isterband till Lars och stekte dom, stuvade potatis i dillsås. Lagade en grytbitsgryta till Birk. Håller nu på o kokar ris.

. Idag blir de hemmadag med lite alltmöjligt. Rida tre st.