23 maj

05.51 Fikar. Dränerad …tyvärr. Man går in i ett mentalt sparläge för att klara sej.. Lite komplicerat men ändå inte. Igår red jag Festus. Får ta tag i ”tramptränandet” även om de in känns härligt. Bommar osv.. blandat . Försöka koppla bort spänning trots att man egentligen först ber om de.

Nå håller man planen så kanske de går. Iogurte lite smålat som vanligt. Men känns ändå som lägsta nivån höjs. Svarar han så är de helt OK Odi…oxå lite matt men duktig. Vänd rätt upp i galopp hade inte gått för nån vecka sedan men funkar. Siktet är ju LA. Han är ju bara 5.

Idag är de samma visa . Två ettåringar ska få följa med farbror Timo på sommarkollo hemma hos Anders. Lite omstruktureringar i hagarna.Behöver hinna stolpa oxå. En förkyld Jocke är kanske inte nåt o piska på.

I morron är de träningar Karlskoga/Krhamn men jag har strulat lite gällande tider då jag inte dömde så som jag trott först. Ska bara döma 2 dagar och väljer då att va på hemmaplan med träningar söndagen som blev ”ledig”

Min tand blev ju provisoriskt lagad i jan….den har varit helt problemfri. Nu fick jag kallelse att laga den ordentligt. Fyy faan va jag inte vill. Tänder alltså…..Nästa vecka.

KOlla denna…. här har dom sytt…..inne i munnen. Ber om ursäkt för äcklig bild men den är egentligen inte jätteäcklig utan ganska fin