24 maj

05.51 Snart fikat färdigt. Igår rörig men produktiv dag. Började med stall. Red Festus. Jobbade vidare m traven. En träning och sedan va de projekt ettåringar på bete.

Ett pussel gällande transport. Tog in alla i den lilla lösdriften. 2 åring ” tokig” i boxen. Samantha m ettåring och Lynx m ettåring. Ja hur gör vi.

Tog ut Samanthas Rollo. STOPP…… nytt tänk. Vi tar med Samantha och lastar båda. In med en gång. Körde till bete där Timo väntade. Släppte både Samantha o ettåring. Hem o hämta nästa.

Hur gör vi?? Provar med Lo(ettåringen) Japp hon går rakt in i lastbilen utan stopp. Hahahhaha ja man vet då aldrig. Stänger och iväg. Lastar ur henne och lastar in Samantha med en gång. Förvirring givetvis men Timo tar hand om ettåringar på ett föredömligt sätt och de är lyckliga över de fina gräset. Samantha och Floki släpps i stora lösdriften som även de får grönt gräs då jag öppnar på baksidan.

Nu är meningen att Lynx som är dräktig och ska föla om 5-6 veckor ska gå med sin dotter ,Majja, och hennes föl. Hoppas de går bra.

Sedan va de lunch vid 15.30….lite pappersjobb och ut o städa lastbilen o hade en träning till på kvällen.

Idag är planen rida. Fixa med blommor i min ”trädgård” Skaffa hagmatrial. Vill oxå rensa lite i mina garderober. men tid??

Planerar o börja m pajer till midsommar. Handla. Beställt service till bilen . Ska kosta 5500:- usch