18 maj

05.37 Fikar. Kallt igår. Hade grön/gul/vita tår hela förmiddagen…förfrusna trots rejäla skor m foder. Men de går över o sommaren är snart här.

Red 2 st och hade lite träningar.

Satt nån timme med fakturering av segertäcken till midsommar, min specialitet. Inte. Som om en bäbis gör fakturor….De måste skratta gott de som tar emot dem. Me så är de. Kan inte vara bra på allt. Jädrigt bra på o mocka ex vis som jag snart ska göra.

Idag åker jag 7.30 mot Arvika och har nån programträning. Får rida i em (tyvärr) mentalt jobbigt.Ikväll packa inför helgens drabbningar i domarbåset. Åker i morron bitti till Skövde. Hoppas orka rida nån innan.

Ingen lyxweekend direkt. Ser jag dömer till kväll och börjar 8.00 både lör o sönd . Men kul som bara den . fint ställe.

Nästa vecka åker ettåringar hem till Anders. Skönt. Då blir de lite omstruktureringar i hagar tror jag. De sker mkt mobbing i hagen men hoppas de ska funka. Verkar som de äldre per automatik har ett agg mot fjortisar dvs 2 åringar??

Nu får jag sätta fart