20 april

05.39 Fikar. Lite trött fortfarande…av allt. Hahahahah Behöver komma i tävlings-bubblan.

Igår va de o skynda mocka/släppa ut för att sedan bege sej till Karlstad på kurs i hältor. Började på Idrottens hus med teori och sedan Karlstad Ridklubb för praktiskt.

Handlade om mätinstrument gällande assymetri ,vinklar, belastning att filma i en app osv. Tappade intresse efter 1 timme. Faktiskt. Kände dessutom att de inte va ”mitt fel”

Hade jag varit veterinärstuderande eller nåt i den stilen hade de varit intressant. Jag tycker inte kurvor o parametrar är intressanta i min roll som tränare.

Mycket prat om veterinärens roll på ett negativt sätt, att de finns ett motstånd till mätutrustning av veterinärkåren trots att de har ”fel” lite i den stilen. En del indirekt skit om veterinärer som att de inte kan hålla reda på vilket ben de ens är för de har så mkt patienter…….Nej gilla inte. Åkte 15.00 som va föutbestämt.

Hade två träningar i Karlstad och åkte sedan hem.

Hade handlat och gjorde köttbllar m sås och potatismos. Jag tog äggmacka o te

Har bestämt att åka till Lidköping tidigt i morron. Jag startar 12 och hinner rida lite på banan på fm. De får räcka och slipper då en natt. Krångligt. Känner jag har svårt att packa o organisera mej för två övernattningar och sovning i lastbils hästdel.

Så de blir ett bättre upplägg. Rida ordentligt idag. Packa den nystädade lastbilen så allt är klart. Gött

Hahahhahahahahhahahhahahah så jädra grannt