28 mars

05.51 Fikar, Huvet……Så kan de va. Igår va en rätt skön dag. Man kanske kan se de flesta dagar som antingen sköna eller osköna. Mer eller mindre.

Nummer ett: När ridningen blir som tänkt,att de som jag planerat blir ridna. Behöver inte gå görbra men de är en bonus. Mockat i tid o lite färdigt till lunch. Så va de igår. Eller iallafall till 13.

Jag släpper ut själv på morron o fodrar förståsProvade sedan vart fjärde-tredje-vartannat o sedan testade varje. Satte 4 på första försöket. Han är (oftast) så framme i handen o de är så skönt. Red sedan Iogurte . Hade fokus på fram till handen . Han har ju en lite annat stil. Busig o lite lat medans Festus är PÅ och kan ha sin inre stress men inte busig.

Ska fortsätta med Iogurtes fram till handen. Känns inte som grejer är de som ska tränas på för ÄR han framme gör han saker.

Odi den nya. Rätt sprallig i början men oj vad han kan röra sig. Mer än vad jag trodde. Får fixa film under veckan igen. Ska bli spännande.

Till stan o köpte rullgardin till Birk…hästmat och fixade fransar.Handlade lite Hemma och hade hjälp m kvällsfodring. Hade köpt en laxsida. Ugnsbakad med citron,dill,parmesan. Kokade potatis/morötter och gjorde en sås m majo/cremeF/havssalt,citronskal o persilja.

Så jädra gött.

Idag är de samma fm med bättre tempo för sedan ska jag köra en tvååring som är såld.