27 mars

06.06 Fikar. Ja de är – 11 grader ute. Fyy faan. Erkänner jag är trött vilket inte (den här tiden) hör till vanligheterna. Har stekt o tillagat kycklingfileer med currysås som står på spisen. Kokar riset under frukosten. Gäller o va effektiv eller?

Natt till söndag 5 timmars sömn. Var i stallet halv 6 släppte ut, ,mockade 9 boxar. Kl 7.30 avresa Karlskoga. Träningar först Dammängen….sedan styr jag kosan mot väst igen och tittar in i 3 ridhus till. Alla ligger utmed E18 så de är smidigt.

Totalt 10 träningar så jag var hemma 19 . Stannade i stallet. Fodring tillsammans med Fernis som återvände med dotter från tävling. Debut 65% i LB SÅ kul. Dotter är 11 år,

Lade om ett sår. In och landa. Tog en tub risgrynsgröt och en hård macka.

Troligen ögonfransar i em.

Ska idag rida alla som jag inte ridit igår dvs alla. Hade hoppats på utebana men de kan man fetglömma.