18 jan

05.47 Fikar. Lätt o trevlig huvudvärk. Ens inre termostat i olag. Häromkvällen fick jag klä av mej min vanliga mundering för de va varmt. Kolla temp. Jo då de va uppe i 17 grader i TV rum. Jaghar tagit bort de as-varma täcket i sovrum och har bara två varsina vanliga med en reservfilt över. Varmt.

Tror 14-15 grader. Men OK ibland en hund under täcket och två stora katter ovanpå.

Igår red jag alla. Skulle filma Iogurte. Mest för man sitter själv och speglar inte går att se i….och de ger ändå en bild av läget. Han gick inge bra egentligen..eller så bra som han gör ibland. Ser ändå på filmer att lägre nivån är höjd. Måste va mer framför skänkel(skräll) Utebanan frusen.

Åkte sedan till stan för lite hästmat och att lämna in Birks klocka för batteribyte. Den är speciell att öppna. Var först på Bergvik men enda urmakaren med klass är tydligen inne i stan. Gahhhh om man har bil.

Parkerade vid stadshotell nånstans. Tog upp mobilen för att starta min bra app med parkering. Nej då hade den kraschat…….Bestämde mej för att chansa…småsprang in till Mollstedts. De tog emot o skulle vara klara om 20 min, Kan inte sa jag …jag hämtar annan dag. Fick en lapp o småsprang tebax. Allt inom 10 min skulle jag tro. Ingen böter. Puh. Men töligt jag inte våga vänta på klockan.

Iväg för några träningar. Där va en bekant som skulle till Björkis fredag boendes i stan. Hm….. hon fick äran o hämta klockan.

Idag hemmadag. Mkt att göra. Hästar och inne.

Här är GOLDA som jag sålde för länge sedan. Bilden nedan är utveckling av trav efter något år.