19 jan

05.49 Fikar.Lite av en hemmadag igen. Igår longerade jag Festus o Iogurte ca 20 min för att de skulle få röra på sig. Träning idag. Johan kommer. Avvicci ska inte vara med så han red jag igår o tänker rida idag igen.

Ska försöka klämma in en klippning av hingsten idag. Han är oxå extremt lurvig.

Har lite ångest över januari räkningar. Va nån momsgrej oxå förutom el-helvetet. Brukar flyta på bra i jan andra år. La ut annons om privatlektioner på mina hästar som ytterligare en inkomst. Är ju inte fattig/fattig men de är drygt alltså. De är väl en räkning nästa månad igen….antar jag. Även om vi nu dragit åt mer. Så luktar jag…håll för näsan. Inget onödigt duschande här inte.

Igår tog jag upp köttfärssås,gjorde en bechamelsås och kokade pasta. In i ugnen med en pastagratäng. Lite Parmesan på toppen. Kvällsmat till grabbar. Vid 21.30 luktade de stekt. Birk steker falukorv oh kokar makaroner. BLÄ……

I helgen är de kurs i Örebro. 2 dagar. SKa bli kul.

Måndagen den 30 jan har jag skrivit ”Gunilla”. Har inte en susning vad de är. Om nån som läser vet säg gärna till.

Funderar på en programträning första helgen i feb. På Lillerud. Vi får se.

Behöver få lite ordning på försäljningar. Lösdriftare är inte så roliga att se nu…..Får ta de till veckan.

STo e Freetown-Luxus f 2022