6 jan

06.29 Fikar. 160/100 vid läggdags . Bättre nu. Öronsus.

Igår red jag Festus, Avicci Gick fint. Iogurte ”vila”. SKa rida alla idag. Ska se över tävlingsterminen..blir meeting o de kräver en del. Iogurte planeras gå ev nån st georg men Int I och Int IB mm Festus planeras gå st Georg och Int I

Avviccis planer är lite mer flytande. Jobbar vidare m rakriktningen och hopas på msvB5 i vår.

Candy som kommer hem snart kan gå 4 års klasser. Ev nån vanlig start.

Åkte till stan igår för inköp av ludd till Festus tyglar. Får skav på halsen. Riden med renfäll sedan en vecka. Så känslig i håret. Åkte till El Giganten för inköp av ny mobil. 3 år gammal med gammalt urdåligt batteri. Blev lite strul med överföring osv så de slutade med att Birk fick hämta den för han skulle ändå till Karlstad.

Idag ska jag rida alla igen. Nu har jag ett tema på fokus. Man måste fasen ha fokus när man rider. De är så ofta det blir ”låt gå” ridning. Man känner att den sladdar till här o där….skyndar i ett hörn osv men släpper de liksom. Man vet/anar att de blir en spänning om man vill de ska va rätt och väljer att släppa. Lite som man gör på tävling ibland men de ska man inte göra på träning. Svårt de där.

I morron oxå en hemmadag men söndag blir de Hagfors. Kanske på snöskoter eller vattenskidor…..Vi får se