1 dec

05.37 Fikar på denna min pappas födelsedag. Han har nu varit borta i 10 år. Har för mig jag var på Flyinge Breeders o red på min 50 år dag o då var de nyss han gått bort. Kul gubbe som jag kommer på mej själv med att vilja ringa ibland.

Igår var en jobbig dag. Rent ihopsättningsmässigt. Det kryddades på av ett samtal från vårdcentralen.

Var först sen ut då vi kom hem så sent natten innan. Mockade o grejade. Red Festus. 3 ettor några gånger. Fint.

Hade en träning..hade lovat köra några stockar ut till Hammarö . Hade dom i lastbilen. Fodrade lunch. Jag o Jocke stack iväg. Avlämning gick bra. SKulle till Björken Apotek där ett recept på Hippotrim fanns . Jag hade t.om reserverat dessa. När jag står ,i världens drygaste kassa, så får jag höra att de står mediciner jag kan hämta ut till mej själv. Jaha tänker ja. Är de M och C??? mina högtryckare. ? Ja och nåt annat och sömntabletter. Vad???? Nej de skiter jag i sa jag . Tar inte ut dessa nu.

Hon dryga sej o fråga om jag använt Hippotrim förut…..att de skulle in i munnen….. att jag skulle ställa in vikten…hon läste ……ja 250kg ska de vara på …..

Kl va nu strax 14 och magen kurrade. In på coop o köpte 2 bananer.

På vägen hem ringer de. En sköterska.

.-Vi har fått ditt brev med 10 dagars blodtryck och läkaren har nu satt in en till medicin mot detta. Han har oxå satt in starkare sömntabletter.

Tycker inte heller BT är så högt utan jag ligger på gränsen. 155/105 på morron känns så där….

-Han tror inte din huvudvärk beror på BT….Nehej sa jag. Jag hade pratat om att jag behöver strukturera och ändra i mitt liv. Vil sälja hästar men inte så lätt med unghästar. Pengar ska in och man jobbarjobbar. Ibland tar tröttheten över och man får prioritera bort saker eller man orkar inte ta tag i de.

-På din förfrågan om att ta 2 veckors vila och bli sjukskriven säger han nej då han inte sjukskriver för semester. (jag hade inte sagt jag faktiskt åker på semester utan hade tänkt en stuga i skogen för att komma bort o sova-inte titta på klockan) detta som ett steg i en förändring osv…Du kan själv sjukskriva dej i 7 dagar tan läkare och vill du längre får du komma hit så ”tittar” han på dej.

Ja ha sa jag .Men de är ju så att jag bor på en gård med 25 hästar(mitt fel)och kan väl kalla mej bonde på nåt vis . Jag har dessa 20 meter från mitt sovrumsfönster. Det är inte lätt o va sjukskriven här.

Jag kan ju INTE -INTE åka till jobbet. Ungefär som en som jobbar på Bergvik ska va sjukskriven för trötthet så får den sova i restaurangen …..

Hon fortsätter: Du ska få gå till en kurator som kan hjälpa dej strukturera ditt liv. Och ev gå till en sömnskola.

Den kuratorn ska va jävligt bra isf.

Till saken hör att sjukskrivning tror jag inbringar en 100 per dag eller nåt. Jag var inte sjukskriven ens när jag bröt handen eller hade mina missfall så de var väl de oxå som störde mej att man INTE använt systemet alls .

Vid flera tidigare besök gällande huvudvärk,BToch annat så har läkarna oftast velat sjukskriva men jag har sagt de inte går. För låg sjukpenning så jag får kriga på som de säger i Robinsson.

Gahhhhhh

Hemma 14.40 försökte lägga om benet på föl men lyckades inte. Tog in hästarna Till slut fick jag lägga ner. In o stekte potatis och åt detta. Lektion 16.30. Klar 19.

In o gör en gratäng m köttfärs,lök,grädde,potatis och ost.

Äter rabarberkräm m macka. Livet leker.

Bättre dag i dag. Garanterat.

Rida…betala räkningar ..diska mm