30 nov

06.34 Fikar. Idag ingen planka eller annat drällande på morron. Kom hem strax efter 23.30 igår efter julshow-julbords resan till Örebro som mors 85 års present. Sån ASBRA show. Vilka sångare osv. Maten bra ,allt bra utom resan. Jag åker ,har åkt denna väg till leda i flera år.Den är bra men så tråkig. Nåja inget världsproblem dock.

Det blev en avdroppar resa men blev full ändå. Jag ,syrran.Kerstin,,Jocke,Birk o ANdreas (Birks kompis)

Red hästar innan och var till skogs o samlade vindfällen som erbjöd tall eller/och gran till dekoration.

Idag blir de rida och ev till Karlstad. Tror medicinen till fölis har kommit. Annars får jag bli sur igen. Jag reserverade i går efter 45 min i telefonkö till Apoteket. Några träningar i kväll här hemma. Får klämma in lite betala räkningar oxå.

Snart en vecka bara till resa. Inte fått tillbaka ledighetsansökan från skolan. Varit inlämnad sedan 3-4 veckor .Men det r väl bara o dra ut på antar jag. Suck. Hörde med en av lärarna innan jag bokade när de nationella proven va slut och det skulle passa med detta.

Dags för stalltjänst.

Oranjestad, Aruba, Caribbean