23 nov

06.08 Fikar. Sovit OK Med ullmössa på. De va ett test. Gjorde de för många år sedan några nätter men de är skönt. Den är mjuk o ej åtsittande.

Igår red jag mina två..ska rida idag oxå på en annan dessutom. Festus vilar. Vilar…nja från vadå just nu? Inte så hård ridning direkt. Jag lämnade in bilen på verkstan igår em o åkte EPA med Birk hem . HahahhÄr man inte en van EPA passagerare så kanske man säger som mej: Herregud va långsamt….Tänkte på när han åker till mor på Hammarö. Men de är väl bra.

STaketet på utebana börjar plockas in…Sorgligt men de ska väl upp snart igen hoppas jag.

Jag slapp kvällsfodringen och bakade 4 limpor samt startade adventspyntandet- Tvättade köksfönstret.

Resan….man kan ,på ett sånt här ställe, ALLTID stoppa pengar här o där. Nytt matrial eller mer matrial i manegen….bräder hit o dit…gruslass….Nya dörrar…gångjärn. Man får aldrig nåt över.

Vi har ju i alla tidigare år rest varje år men tappat bort de på vägen. Man tappar kanske varandra oxå. Det blir som teambildning för familj eller relationer. Vi jobbar så mkt…ofta kvällar.

Birk är nu 15 år och man får passa på så länge han vill åka med en o se de positivt. Man planerar och spekulerar. Det är kul o se fram emot nåt….

Just Aruba ….Det skulle va jättevarm-helst inte ett muslimskt land. och en någotsånär enkel resa. Detta uppfyllde de flesta kraven. Direktflyg. Varmt.

Familjen har tidigare åkt till Thailand-Förenade Arabemiraten ,Oman, Egypten ,Gambia, Ungern, Kanarieöarna Polen, Leksand, Lysekil……Hahahah Jag har varit på egen hand…innan detta liv..USA,England, Marocko, ,Tunisien, ,Dominikanska Rep .Grekland ,Malta, Italien,Frankrike Tyskland Holland Cypern. Syrien(dagstur-en upplevelse)Norden

Men idag då blir de Kristinehamn/Karlskoga. Inte så dumt. Hämtar upp bilen på vägen dit.

Stickad av mor