22 nov

05.53 Fikar. Sovit sådär. Igår gjorde jag de…. bokade och betalade resa. Får en otäck klump i magen varje gång jag gör så. Har alltid fått. Försöker jobba på de.

Det blev Aruba. En liten ö i nedre delen av Västindien. Bad o vita stränder. 14 dagar. Relativt dyrt att äta o vara men ville inte till Thailand igen och Spanien för kallt.

Köpte till frukost där jag har planen att ta med lunchmackor från och sedan käka ute på kvällen. Har tänkt o titta på fiskar,bada, sova o umgås. Köpte till extra space på flyget. De va som o bygga ridhuset. (ingick inte sargen…väggar… osv. ÅHH den va billig men då ingår inte bussar, mat eller annat. Man kunde t.om köpa till snabbare hantering m bagaget…..Tänker inte ha bråttom.

8-22 dec så jag får julpynta innan.

Igår red jag två..Festus gjorde några pifopuff steg igen. Han kommer o lära sig och får naturligt en fin karaktär på de.

Tror de bli mus-år i vinter. Ser på katter i stall att de är ganska upptagna. Hörde ju en häromdagen och i morse blev de ett jädra liv i TV rummet. Katten jobbade men hann inte med tror jag.

Igår åkte jag in med fölisen till klinik. Har ju som jag först trodde en hovböld. Kanske är de egentligen men som varit asjobbig. Nu är den röntgad,ultraljudad och ledvätska kollad. Inget med de utan behandlas som sårskada. Stort A till Lynx -mamman som är en ”lösdriftshäst” som var helt underbar hela besöket. Lastning,stöd för sitt föl. Som förresten oxå va duktig.

Kom oxå på den va oförsäkrad. SUck men kanske tjänat in en del på sätt o vis. Bilen in på verkstad i morron så 2 onödiga utgifter som skulle kunna varit fickpengar blev nåt annat.

Hittade dock 200 dollar i reselådan som får stötas till i semesterkassan.

Idag blir de rida. I morron Karlskoga. Till helgen Alster m mor.