26 okt

06.00 Fikar. Ugnspannkaka i ugnen.. Kom hem 21.30 igår från Örebroträningarna. Jag red två korta pass på mina hästar . SKa rida idag igen för i morron är de vila. Jag ska ju till nån Naprapat på morron o kanske inte så bra att rida efter de.

Hemmadag idag. Det spretade i träningar så jag fick inte ihop de. Några kunde inte förrän o några behövde va klara men så kan de bli. Plus några återbud.

Har ett projekt…frosta av ena frysen. Gahhh Ska se när de finns en lucka. Måste va därför den börjat ”läcka”

Känner mej oroväckande tom i huvet. Kanske bättre än att ha ont i de.

Domare som blir jättearga när de blir avbokade…….de togs upp en kortis på konferensen. Låter inte bra. Visst kan man tänka ”man kunde ha gjort ditt o datt ist” men som arrangör inte våga avboka utan behöva ha flera ”onödiga” domare ,för man hoppats på fler starter??

Bokningsavgift? Ännu fler kostnader?. Nej det är väl inte många domare som har de som ett yrke. På eget bevåg hålla koll på antal anmälda o kanske erbjuda sig att stå över?Om man ser de blev få anmälda… många tävlingar jag blivit avbokad,speciellt under de sista åren. Grand prix domarna tar alla klasser ex vis. För de kanske är 38 starter på en dag.

De är ju så att i proppen ska antal domare stämma med klasser så där börjar problemet med att boka för många . Annars får proppgöraren den inte godkänd.

BIRK???