27 okt

05.21 Fikar. SKa ut tidigt då jag behöver åka strax före 7. Till Naprapat och ögonfransar. Viktig dag.

För första gången i mitt domar-liv fick jag en reprimand på min räkning. Men nån gång ska va den första. Hade skrivit som vanligt. Som jag skrivit de sista 20 åren….. Fick nu en mall jag skulle fylla i istället. Visst kan jag göra de men de brukar man få i sekretariatet isf. Kan inte se vad skillnaden är egentligen. Nåja visst fyller jag i och kanske kommer arvodet så småningom.

Igår red jag Iogurte. Hans passagande har blivit mer jämnt. Jag har gjort de lite varje dag uan press. Travat 4 cavalettibommar,passage efter,sedan fattat galopp… två galoppbommar avbrott och sedan samma igen. kul.

Jag och Birk gav sto/föl i lösdrift några timmar. Körde bort 4 kärror lera ur hagen. Rensade vid hökupan mm. Birk i grävmaskin o jag traktor. Lite kul mitt i de tråkiga.

Krattade vid domarburen där alla löv fallit.

Idag ingen ridning. 2 lektioner.