18 okt

06.03 Fikar….snart. En sån huvudvärk…..usch.

Igår red jag mina hästar efter morronbestyren mockning o utsläpp. Vid lunch åker jag o handlar. Börjar mitt städande. När jag kommer till sovrummet möblerar jag om.SOm vanligt…nja inte så vanligt där då de int finns mer än 2 sätt typ.

Sängen jag drar över golvet är en 200×180 inköpt begagnat men fin för 16 år sedan. Då var den som ny. Faktiskt.

Jag brukar dammsuga den och byter ofta sängkläder. Bäddmadrassen som är rätt skön funkar inte längre. År av hundar,katter,barn svettiga vuxna. Fy faan. Jag slänger. Åker till IKEA o köper en ny med ett skyddande överdrag.

Slänger med en stekpanna och en krukväxt som jag hitta på REA avdelningen.

Birk har med sej en kompis och dessa 2 börjar rensa lera i hagarna. Håller på till 18.30. ska fortsätta idag. Underbart o så duktiga.

Jag bänkar mej för mina TV program. TV funkar inte. Nåt jävla” connect error” Lägger mej i min nya sköna säng. Vaknar besviken kl 3 med värsta huvudvärken. Var nog inte sängens fel. eller ens madrassen. Eller ens vadå?

Blir ingen planka idag iallafall……

Planerar klippning av hästar samt fortsätta städa huset.