19 okt

06.06 Fikar. Sitter i TV rum (om man nu har sånna nuförtiden) TV krånglar så igår lyckades Birk krånglan in den i dator o köra via den. Så här får den bli . Lars borta på jobb men han har ringt o en ny ”dosa” skickas tydligen.Fattar inte. Bara de funkar. TV är liksom ett bra gift för mej.

Igår red jag ett lätt pass på Festus och Elsa PRAON fick prova Iogurte. Gjodre riktigt fina piruetter,serier och trampade lite.

Hovslagare kom och verkade fölisar. Gick bättre än förväntat.

Städade badrum och TV rum. Städade bort döda flugor o löv. Var som en skog inne hahahah.

Birk o kompis kom hem och fortsatte grävning i hagar. Skönt. Så många lass med blöt lera bortkört.

Lagade en pasta m räkor,dill.citron.grädde och en miniskvätt vin till kvällsmat. 2 matlådor till idag. Risk för gummiräkor men så får de bli.

Hade ju riktigt ont i huvet på fm men de lättade av ngt. Tyckte de börja susa i öronen i går kväll…… nog för de drar i huset men tror inte de va de. Vaknade m hvudvärk och 168/107 i blodtryck. Inte kul. Ska ringa om tid . Det svåra är att jag tror att de är för denna vecka är lugnare och man landar liksom. Eller jag vet inte. Inbillar mej inte att de är fysiskt men man vet ite. Tror psykiskt. Just att de höjs när jag sover………?!

IDag blir de ingen ridning. Ihopknytning av träningar framledes.

Slutstäd. Träning med Prao på hennes häst. Stadsbesök m hästmat,hundmat mm en snabbis.

Nån semester