16 aug

06.01 Fikar. Alltså igår…vilken värme. De va ju inte så fint väder egentligen utan varmt utav he.vete.

Planering inför veckan. Se till att alla sovplatser är nybäddade. Planera käket. Torsdag är en träningsdag i Karlskoga .

Idag ska jag en sväng till Karlstad i några ärenden , på fm så jag rider direkt nu på morron.

Fick en film på tvååringen e Suarez-Lynx-Luxus. Så fin…hur den rörde sej!!!

Kollade tävlingstermin igår. De finns ett liv efter LagSM oxå. Hammarö har tävling..Strömsholm har tävling. Jag har ju mitt Future Stars

För talangfulla dressyrhästar 7-9 år

DressagePower Future Stars är tävlingen för våra talangfulla hästar och kommande olympier. Future Stars fyller tomrummet mellan årsgångsfinalerna och Grand Prix. Vi ger er förutsättningarna att förbereda er inför kommande tävlingar och nå den absoluta internationella dressyreliten. De åtta bästa ekipagen möts i en storslagen finalhelg som ska återspegla samma känsla som det är på de större mästerskapen. Vi utlovar mycket hästar, publik, kameror, musik, spänning – ni får försmak på framtida internationella mästerskap!

Man går till Semifinal om man är bland de 20? bästa. Då vill man höja sin % under hösten. Jag hade inte anmält Festus…trodde väl inte de skulle gå. Han fick dock 66% i debuten så jag anmälde han efter den tävlingen. Så man får hoppas de håller i sig.

Skulle man mot ALL förmodan gå till final 10 bästa så är den i en Intermediare I kur. Gör man ingen kur så går man nog till final. Sannolikheten är 3%? Ser vilka som är anmälda nämligen.

Men lite som att skippa regnkappa..Då blir de regn -o tvärsom.

Håret. Jag behöver klippas. och färgas. Jag letar på nätet…de flesta har tider sent i september….och kostar typ 2500:- Jag kommer o få långt böljande hår innan jag tar ett beslut.

Fick en vacker bukett av en ”elev” idag. Eller hennes mamma rättare sagt. Hon säljer vid Annsogrillen i Molkom. Man får ta o betala själv liksom..