15 aug

05.21 Fikar. Brukar inte va trött på morron men lite trött är jag allt.Eller ont i detta hövve.

Slöppte ut hästar i fredags och sedan -Åkte som sagt va fred 8.09 enl plan. Var skönt o åka när de enda som vänta va hotellrummet. Va mkt de gör….Ingen tidspress alls. Resan gick fint. I Sveg tankade jag o hade en plan att gå ur bilen o äta nåt. Hade inget godis med o faan va jag höll mej från att köpa. Hade morötter i bilen. Köpte en Halloumiburgare som åts i bilen. Inget trevligt att sitta nånstans. Nånstans senare blev jag jättetrött och stannade till. Tog en 15 min powernap.

Hjälpte. Gud så mkt loppisar på vägen. Höll mej men stannade vid en. Röda Korsloppis. Köpte några grejer. Mest på kul.

Framme vid 17.30 ca. In på rum…ut igen för att köpa lite nötter o nåt att dricka. De va ju hoppning på schemat. Blev sedan sponsrad till en veg.buffe på hotellet. Åt lite. La mej 19 ca.

På morron promenad och gym. Man skulle kunna gått till ridanläggningen men de visste man ju inte . Tog 5 min m bil.

Dömde lite blandat 9-17.30. Middag på ridskolan och sedan hem o lägga sej 21.00

Samma procedur. Promenad+gym. Dömde bara till 12 så jag körde sedan i princip i ett sträck hem. Hade 2 ostmackor med och köpte en till i Mora. Inget godis-så nöjd .Hemma 20 ca.

Då blev de kvällsfodring och vattning av blommor. Åt inget mer. Att sitta så mkt blir inge bra i magen om man har ett annat dagsschema annars. Bra o inte äta för mkt.

Idag nån lektion, rida och ha en del organiserande projekt . Birks första skoldag.

Denna vecka rida,Karlskoga torsdag o dressyrläger i helgen.

Behöver KLIPPA mej…herregud vilket hår

INTE JAG