21 juli

05.31Fikar. Sovit bra. Bytte säng. Eller rum. Öppnade/förlängde stonas hage till nytt gräs och de passerar sovrummet. Eftersom fönster måste va öppet så skulle jag höra dem hela tiden o undra om de smiter, Fick bli annat rum.

Igår red jag tidigt. Gick rätt OK. Mest rakriktning ,rida innanför spåret.Hade lite lektioner här hemma. Man får ju definitivt förståelse för varmare länders siesta mitt på dagen. Tempot går ner..

Lagade lite köttfärssås och förundrades över dessa flugor hur de bara uppstår?”! Ser man tre o dödar dem så är de snart tre till som surrar. Ljudet av de stora….spyflugorna när de hetsar mot ett fönster må vara ett sommarljud men det är SÅ irriterande.

Idag blir de några lektioner fm och i em Johan. Får sticka till Hagfors drettidigt i morron för att hinna rida innan 9 på banan. Skulle ha åkt idag men Lars kommer från Stockholm ,har beställt bromsar som ska hämtas i Karlstad och lagar ikväll.

Får packa husvagnen i kväll ist.SKa bli kul. Gjort en liten skiss. Dömer halva dagen..lite paus och tävlar sedan. Jag ska ju oxå bisitta de svåraste så mkt jag hinner.

Inviger min egna husvagn denna tur. Har nästan inte varit i den alls Spännande.