19-20 juli

05.42 Fikar. Hann inte skriva igår då jag åkte från stall m häst 06.10 o de va lite o göra innan.

Men vilken hysterisk natt de va innan avresan. Panik de lux. Jag var i Karlskoga o hade träningar. Vet inte om de va kaffe eller nåt annat. Jag hade på måndag en jävla huvudvärk hela dagen ,inte bara min morronkompis utan hela. Jag hade träningar och blev bjuden på kaffe …vid 17 tiden kanske..Brukar inte dricka kaffe annat än morron. Jo kanske nån em eller så.

Tänkte de skulle hjälpa huvet….blev bjuden mer kaffe vid 18 o drack igen . Gott. OM nu detta va orsaken vet jag inte men kom hem. Birk hade lite fil o musli iordning(så gullig) och jag kolla lite TV. La mej vid 22 eftersom jag skulle upp strax före 5.

När jag hade provat de vanliga rutinerna m ljudbok(funkar 99.9%) radio..inget o kl var 01.15 jag hade ännu inte sovit. Jag fick då lite halvpanik då jag visste jag skulle köra lastbil i några timmar. Tog då en insomningstablett En halv.

SOmna till slut o vakna 5. Kom iväg i tid. Hemma vid 16 m huvdvärk. Gick in o la mej 30 min . Sedan va de mata föl och stalltjänst.

Idag är de träningar och rida. Jo lastbilsbromsar? gick sönder på väg hem. SÖnder o sönder …de skrapa utav helvete när jag bromsa o lite hela tiden. Tog mej hem. Behöver lagas. Gjorde inte kommande helgs planering lättare.

Jo rida idag. Träningar. Svettas och handla.

Till helgen härliga Hurk dressyren. Skall tävla och döma och sitta bredvid.Fullt ös med andra ord.

Nu blir de en planka. Varit dåligt på slutet.Hinner bara idag o i morron denna vecka,