6 april

05.57 Fikar. Sovit bra. Idag är de min fina systerdotter Emmas födelsedag.

Igår va de lite av en semesterdag. Jag mockade några och red 3 st. Kunde sedan gå in o käka lunch. Städade..bytte sängkläder. Städade besticklådor,dammsög uppe osv. Gjorde köttbullar.

Kollade TV. En rätt skön dag

Idag kanske den blir skön. Ska till stallet men behöver åka 9 då jag ska till frisören. Underbart. Kanske hinner rida en innan . Vore bra för de är 4 st idag.

Igår hade hingsten en topp. Bästa han gått. Mitt i allt kaos så finns där en bra ridkänsla på han. Både en förskräcklig och en bra.

Strök mej i Lidköping med Iogurte. Strök mej för de blev dyrt ..som jag redan visste. Men dyrt och ett jädra packande o planerande. Kände mej gammal. Sedan så är de det där i bakhuvet att jag behöver få han mer framför skänkeln som gnager.

Behöver hitta ett koncept förbi de som är nu. Hittade en endagars jag kan åka på istället. Den går ut på tisdag. Får fundera.

Njuter eller lider av psykisk ohälsa. Tror mina begynnande hjärtproblem är samma som jag hade för några år sedan. Känner igen. Det tillsammans med högt blodtryck. Är inte hög arbetsbelastning(vilket de är men de gillar jag ju)

Så mkt bra tänk i boken jag lyssnar på.