7 april

05.47 Fikar. Sovit bra. Ingen huvudvärk. Blodtrycksinfo: Legat på 150/100 några dagar…igår kväll normalt och i morse normalt. SKönt.

Igår red jag hingsten som fortsätter förbättras. Har de sista provat baucherbett…. ett rakt bett och nu hamnat på vanligt tredelat tränsbett. Tror inte att de egentligen inte det är det men visst är de kul o kunna stanna??.

Tycker dock att jämnvikten/mentala hamnat lite mer rätt. Den här hästen har ”kört” liksom. Det intressanta är att man måste vara stark för att INTE behöva vara stark.Spännande o svår kombo.

Extraanalys av tävlingen kommer här : Jag måste rida Iogurte bättre helt enkelt. Va faan rid bättre!!!! Framme för skänkeln Så många poäng att hämta trots att de inte är nån gångartskanon. Man kan skylla lite på de men inte allt. Jag började mitt nya igår då jag bad om fram direkt i övergångar. Inga ”mjuka” övergångar bara direkt. Gick ju förstås inte men jag var på de.

Trava långsida…öka 4 steg DIREKT minska….går inte . Startsträckan är 100 meter. Samma i galopp..översamla…..fram 4 steg översamla osv… Går bättre än traven faktiskt. Han har för stor trav på nåt vis…

Festus jättefin….vilat sedan tävling. Inte ”samma häst” som i Fagersta men så är de.

Fixade håret. Frisören skrattade(förstås) visade filmen när jag kör med trimmern. Tyckte jag va modig. Modig???

Handlade o pantade

Städade badrummet. Lagade lax i ugn som jag glömde när jag städade badrum så den blev lite torr o det såsliknande brände fast. Får funka.

Gjorde biffar med ost o Ramslök.

TV-Robinson-Inside the ambulance och så hade jag redan sett Naked attraction så jag la men 22.

Idag rida 4 st ha nån lektion.