8 maj

05.54 Fikar. Sovit bra. Igår rörigt men trevligt.

Lunchmöte i stan .Alltid lika trevligt. Glömde en del jag skulle ta upp men så är de.

Till vårdcentralen ..kallad på rutincellprovsgrej. Så konstig barnmorska -bra men konstig. Först: Har du några frågor om provet?? ÖÖhh nej. Du har ju gjort de förut 2018…. ÖÖHHh ja de har jag,många gånger.

In o klä av sej. Lägga sej i den sköna stolen. Hon säger då: Säg till om du inte orkar och att vi ska avbryta. Va? säger jag.

Ja om du tycker de blir obehagligt eller gör ont. Hur länge ska de ta ?? Bara o sitta i stolen är obehagligt sa jag.

De tog 45 sek o va lika obekvämt som vanligt. .

Red bara 2 hästar, hann inte mer. Resten tas idag.

Var så nöjd jag skicka in proppen för midsommar men såg ,efter dess godkännande, att jag glömde UH klasserna lörd. Har nu skrivit till förbundet o bett att de ska lägga till detta.

HIttade en sida på nätet där man kan få veta saker om folk. Va spännande. Man kunde dessutom betala för att se folks tvister o domar. Hahahahahah

Detta huset är 129 kv meter. Stod att de va ”värt” 2-3 miljoner. Hahahah DEN personen som tyckte de har INTE varit hos oss.

I dag Örebro och rida några innan.

Man hinner SÅ mkt mer än vad man tror.(nja ibland inte) Mentalt hinner man inte men rent teoretiskt gör man. Detta är intressant.

Kom hem från mötet..stanna vid stall. Bad Jocke hämta vattenslangen. Ville tvätta bilen.

Tvätta av den ,sedan traktor och körde ut hö till föl. De två momenten tog ca 20 min. Två personer visserligen. En spola bilen ..en gick med svamp o tvätta. En öppna insläpp osv. Man får grejer gjort om man gör ett schema.

Gick in o jag o Birk åt. Tittade på Elitstyrkan(Birk missat) efter de -städa/rensa en garderob. tog 30 min.

Nu blir de plankan