9 mars

06.04 Fikar. La mej halv 12 och vakna med ett ryck halv 6. Tidsinställd. Funkar.

Hade träningar i Örebro igår och innan red jag bara en häst.

Katter…..vilka individer och hur vi hanterar dem.

Vi har katter…2 inne i huset som bara rör sig på denna sida om vår lilla bäck. De möter aldrig katterna i stallet. Och de gör likadant . Rörö sig endast på ”deras” sida. Vid ett tillfälle som jag sett kom den ena ,gula katten på nåt sätt vid manegen. De är en riktig hulk-katt.

Den ena stallkatten en gammal hona talade om att han gått fel. De blev ett helsikes väsen . Den gula fick ett jack i örat bl.a

Dessa katter äter en burk om dagen samt lite torrfoder/rester om de passar(väldigt lite)

Kostnad ca 550:- per månad. Hm… men vi har inga möss i stallet vad jag kan se så man får tänka man betalar för mösskontroll OCH gos.

Jag har varit ganska tydlig med att jag ger dem mat själv. Jag har mina rutiner. Förr var de lite så att ”alla” gav dem. ”För de va hungriga” Alltså de gick så mkt kattmat. Tänkte på detta…att de faktiskt ÄR ok o ge katter mat, som man inte känner eller har nåt med att göra. Man går inte in i ett stall o ger hästar nån skopa kraftfoder hur som helst eller matar en hund man ser.

Akvarium i väntrum…..man letar inte reda på fiskmaten o börjar mata dem för de ser hungriga ut??. Hahahahahh Katter gör nåt med oss.

Idag hemma. Har redan börjat tvätta en matta, rensat strumpor. Stoppade alla omaka i spisen o eldade upp dem. Så jag inte spar längre. Ibland får man begå lite våld på sig själv.

Rida och rida.

Den till höger dängde den gula