23 feb

06.00 Fikar. Förväntar mej va tröttare. Somna vid ett i natt. Sovit illa i början av natten men andra halvan bra. De va en bra analys OCH viktig.

Kom hem vid 22.30 efter en längre dag i Örebro. Var på 2 olika ställen.

Hemma va de vilodag för I+F och jag red Junior och tömkörde Tarco. Hann inte mkt mer då jag skulle in o duscha innan avfärd 11.

Idag hemmadag. Fix hemma o rida många.

Snytingen VINTERN var en snyting. Mitt i alla andra snytingar i form av el-bränsle och krig och efterdyningar av Corona. Kommer detta o vara den nya eran i världshistorien då allt gick under??? Tror de är svårt nu…rent mentalt, att hålla ”fanan högt”. Frågade en del elever om tävlingar etc.. men flera svarade de struntar i de i år pga priser. Bränslet osv. Nästa år kommer efterdyningen av de…foderpriser. Då är de det som stoppar. Åren innan nu va de Covid.

Nu är absolut inte tävlandet en norm för trevligt liv men många,speciellt bönder ,hästfolk o en massa är SÅ påverkade. ”Stadsbor”? kanske inte.

Man tränar inte för man ska inte tävla(som oxå är dyrt) man tränar inte för de är ingen ide..man köper inga hästar för de är för dyrt att mata dom

Vet inte ,politik är inte min grej men just nu känner jag mej väldigt påverkad. Hörde hemska saker som att foderpriser nästa år kommer gå upp 100%. Då är de kört.

HALLELULJA