24 feb

05.54 Fikar. Krig?? Förutom de jag skrev igår med allt så ska de toppas med krig??Va är de för fel på folk???Orkar inte.

Igår red jag Junior ute i snön. De va bra. Han är så teknisk att rida och bland de knepigaste jag ridit tror jag MEN så snäll. Han är helt klart den mest ”säkra” på hela gården.

Idag kommer Johan. Ska rida 2 st. Har stekt ägg och förberett kaffet.

Igår missade jag en vaccinations tid till Birk. Hade skrivit på fel onsdag. Men fick åka in o göra efter skolan. Passa på att lämna in min fina termojacka ,eller fråga om de kunde hjälpa mej. Han fixa blixtlåset när jag väntade!!!!! De va en grej som ramlat av. PPPUUUHHHHHHHH

Hade nog glömt knäppa den när jag tvättade.Aldrig mer

Ramlar fortfarande in domarförfrågningar och nu börjar jag säga nej…som jag har lite svårt för. Hittar inga lämpliga tävlingar för Iogurte inom närmaste tiden. Blir som kylskåpet..man tittar o tittar men några arrangörer har inte gjort proppar ännu

Junior