2 feb

05.19 Fikar. Sovit illa de sista. Lika bra o gå upp. Kom hem strax före 23. Lång men trevlig dag i Örebro.

Lämnade in bilen vid 7 och satt på häst 8. Sedan kom veterinär och redde ut en häst. Klara precis till jag skulle åka så de blev inte mkt annat igår.

Då jag skulle hämta bilen innan avresan blev de inte mkt tid till lunch och jag var drethungrig. Jag gjorde två mackor till matsäck ,hämtade bilen o stack in till ANNSO grillen i Molkom. Rätt OK där inne. Köpte med mej Fish &Chips. Åt i bilen. De va jättegott. ..Mackorna åt jag 21 på vägen hem oxå i bilen…

Idag blir de kort dag hemma. SKa vara i Karlskoga 12 och är hemma 19.30 isch.

Behöver rida 3 innan…spännande. 1 ordentlig och 2 andra

I morron en hemmadag med bra ridning hoppas jag.

Hahahah drömde i natt..hade dubbelanmält mej till en domarkurs och en tränarkurs. . Vilket dilemma jag hade .