1 feb

05.34 Fikar. Äntligen byta månad. Den värsta av alla över. Finns en till men den säger jag inte.

Igår var hovis här och verkade några. De är en del o vi tar resten nästa gång. Gick fint Inte jättekul o plocka in de yngre då de är så isigt på vissa ställen så hoppas på tö eller mkt snö nästa gång.

Red Iogurte som va rätt fin.

Idag Örebro. Klar kl 21. Hemma 22.45 Ska lämna bilen på service nu på morron ,tror vanlig service sedan har bromsar skrapat? och tanklocket kan va besvärligt att få upp. De är inte kul. Var nånstans o skulle tanka -in o ut i bilen drog och gick ut…gick inte. Småpanik. Gikc in o fråga killen om han kunde hjälpa mej o trycka samtidigt. Till slut klicka de till o öppnade sig. Nu lät de nästan som vi gjorde nåt annat men INTE (tyvärr?)

Så kanske får jag åka lastbil idag.

I morron Karlskoga.

Maten igår blev senapsstuvad potatis och kryddig korv. Jag åt pannkakor.Senapsstuvad är faan gött alltså.

Roligt att man säger ”stuvad” potatis då de är sås o potatis.