15-16 jan

05.32 Fikar. La mej vid 22. SKönt. Jag åkte till Uddevalla lördag och lämnade in sadelgjordarna på uppfixning. Har många men dessa var mina favvisar. Lyssnade på en ny författares andra bok. Elias Palm-jobbar som rättsläkare vid sidan om författare. Mkt runt dessa saker.Just denna bok kopplingar till efterdyningar av andra världskriget. Rätt OK. Uppläsare en av mina favoriter Lo Kauppi. Underbar röst.

Nåja tebax till Uddevalla. Ett härligt gäng som tränat nåt år nu. Flera som har kommit till serier-byten i varje. Piffande o Puffande. Jättekul.

Åkte egen bil hem(sist blev jag ju hämtade m bilen på flaket).

Packade in mej o sedan var de dags för kvällstjänst i stallet. Uppstekta pannkakor till kvällsmat.

Idag är de träningar på fm och stalljobb. Ska bara rida en häst nu direkt.