17 jan

05.47 Fikar. Huvudvärk.. Vilket jävla blåsande de är/definitivt varit. Började igårkväll då de tog tag i hela huset. Blir väl så där att man hittar saker här o där …ivägblåsta typ.

Igår red jag bara en häst för de andra agerade ”lektionshästar”. Gick super o faktiskt riktigt roligt o lärorikt att se från marken.

Idag hemmadag med eftermiddagsfokus på matlagning. En av mina terapier. Tyvärr fastnar man i vissa typer av recept . Ska se om jag kan skrälla till de….Är lite pensionär då man på måndagar hittar råvaror till halva priset för de går ut samma eller nästa dag. Kvittar ju när man lagar de o fryser ner. Min del av klimatsmart vilket kanske begränsar sig till de OCH mina loppisinköp.

Denna vecka blir de både Örebro och Karlskoga och Örebro /Karlskoga igen. Man blir definitivt inte profet i sitt eget hemland-iallafall inte jag Hahahahah

Såg att Lillerud har en tävling i februari. Den verkar intressant om detta väder håller i sig. Skönt o komma igång, blir för lite nyare hästar då de var LB-LA